11.4.2013

Pöffötihöffisnöf

Katsoppa ooooikein tarkkaan tuota otsikkoa; kyllä, mietit, kuka tätä kirjoittaa. Mieeeeti mieti kaaliaivo ~ Hienoa, Dokuhan se siinä! Tuli mieleen yksi söötti doujinshi. Siinä America vaan; "Yes. Because i am strong, cool and perfect?" Ja Iggy siihen; "Good night idiot."

833 Mie nauroin tuolle sillon. 
Asiaan takaisin... minulla on kusihätä... niin siihen asiaan. Envy pakotti minut kirjoittamaan. Pft. Pakko kai se sitten on.
Näin taas yöllä painajaisia ja heräsin aamulla ihan sekona, en tienny olinko valveilla vai en... no koulussa meillä oli sulkkista ja muuta, sit aika paskat lopputunnit en jaksa kertoa, oli aika paska koulupäivä paskapaskapaska mut yks Angelica tuli meille koulun jälkeen ja mä kutitin sitä niin et se sai jonku kohtauksen ja me naurettiin ihan naamat punasina, kuset housuissa ja vedet silmissä lattialla. Hohohohoh.
Sitten se lähti ja loppupäivän olin Joonan kanssa ja koneella. Pelasin Miceäkin. Jos et tiiä niin katovittu googlesta. 8DD
Niin ja sit siellä oli yks tyyppi ketä oli niinku et sen piti auttaa muita pelaajia ja sit se vaan pysähty siihen. Sit kaikki kommentoi niinku:
"just go"
"Hey go"
"Just go!"
"GO!"
"Oh god, just go!"
 "Just go..."
Ja sit yks tyyppi siihe XD...
"Just die."

Ja sit se teki itsarin siin pelis... 8''DD Ihiihihihi. Mie en osaa pelata sitä pelii yhtään hyvi mut whatever. 
Niin muuten Envykin laitto kuvan itetään peruukissa niin miekin voisin. 


Juu siis siinä on tollaset saparot... tossa huppu niin ei nää niin hyvin. Venatkaas.




No kai te jotain tajuatte. 8D Mutta mie alan nyt lopettelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti