30.3.2013

Dokuilija pöfpöfpöf.

Hmm kröh. Hrrrhm KRHM MHM köh eiku juu niin siis.... *köh* okei okei lopetan! Joku saattaakin tuntea minut. No tietenkin tunnette minut. Olenhan sentään minä. Envy ainakin tuntee.
Kaikki, ketkä tätä lukevat, (siis ihan kaikki, jopa sinä Hermanni sinä siellä nurkassa joka vilkuilet salaa tänneppäin senkin pedofiili) öh asiaan. Niin kaikki ketkä lukee tätä tekstiä tässä blogissa ihmettelee että mikä hiton EnDo ja kuka mikä missä milloin niin.
Yksi. EnDo, on kätevä ja omaperäinen lyhennys sellaisesta kuin EnvyDoku. Ja ei, me emme ole pari tai mitään hiljaa ollaan molemmat iha tyttöjä luulisin. Siis EnDo ei ole mikään sellainen kuten vaikka UkUs jos nyt tiedätte mitä tarkoitan *kuolaaaaus* olen UsUk-fani. Kyllä. Ja ylpeästi myönnän sen.

Niinjoo, minunhan pitikin kertoa kuka olen. Osa teistä lukijoista tuntee minut ihan oikeassa elämässä, mikä on tosin aika epätodennäköistä koska kukaan irl tuttuni (muu kuin Envy) tuskin lukee tätä. Ja osa tuntee minut Howrsesta, blogspotista, facesta tai mistä nyt muualta whatever. Eli siis, olen... Doku. Kyllä, se hullu palkkamurhaaja, joka harrastaa taidetta ja piirtää ja piirtää ja piirtää vielä vähän lisää, sanoo kaiken suoraan kiertelemättä, on ainakin epätylsää seuraa ja ei ole kasvanut yli vessahuumorista. Prutprut okei okei ollaanpas nyt sitten aikuismaisia. Tai ainakin kolmetoistavuotiasmaisia onpa pitkä sana jee. ~

Elikkääääs.... tästä blogista. Joku hitonmoinen Sherlock olisi voinut arvata jo tämän tekstin otsikosta että olen Doku mutta eihän se nyt ole sentään mahdollista. Sen verran vähä-älyisiä olette. Niin siis tästä blogista. 8D Huhhuh mulla on taas joku ongelma tässä aiheessa pysymisessä. Tämän blogin keksi Envy, paras ystäväni. Eli siis hän halusi kirjoittaa kanssani kaikkea tyhmää hauskaa tänne blogiin, ja sitten vähän päiväkirjan tapaisena. Että kirjoitan mitä tein jne, ja tietysti Envy kirjoittaa myös.

Ja sitten haluan heti ilmoittaa yhden asian; minä en ole laittamassa kaikkia helvetin piirustuksiani tänne, niitä on ihan sairaan iso määrä. Joten jos haluatte nähdä taidettani, kas tässä:  http://www.amataide.blogspot.fi/ eli siis tuo on toinen, ihan oma blogini jonne pistelen niitä piirustuksia sun muuta. Mutta tänne siis kirjoittelen aktiivisesti. Yritän nyt ainakin.

Oonpas kirjoittanut paljon, ehe ehe. Taino whatever. En viitsisi kirjoittaa, mitä tein tänään, koska muuten et kyllä jaksa lukea... ihan totta.

Eli siis alan lopettelemaan... köhköh. :'DD Mua ei edes väsytä, ihmeellistä. Odottelen tässä ihanaa ystävääni rakastani Usaa, jos se tulisi koneelle, muttei näy eikä kuulu. Ehkä se meni aikasemmin nukkumaan. :3 Pitää katsoa.  Okei, nukkukaa hyvin Pöhvelit. ~

// Dokuro-Chan paskapää älypää ja kiero matonen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti